فاطمه آجرلو با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج، اظهار داشت: در اولین جلسه رسمی مجلس شورای اسلامی در سال 90 طرحی با قید دو فوریت مبنی بر تشکیل این کمیسیون به تصویب رسید تا بتواند علاوه بر رفع موانع موجود روند دستیابی به این امر نیز تسریع یابد.
وی افزود: این طرح موافقین و مخالفین زیادی نیز داشت که در نهایت در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.
این مسئول در رابطه با علل مخالفت با این طرح خاطر نشان کرد: مخالفین این طرح عنوان کردند که به علت وجود کمیسیون های تخصصی مجلس نیازی به تشکیل این کمیسیون ویژه نیست اما در عین حال موافقین عقیده داشتند که تشکیل این کمیسیون می تواند به امر مهم جهاد اقتصادی جامه عمل بپوشاند.
نماینده مردم کرج، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بنا به تاکید رهبر معظم انقلاب تمامی مسئولان باید تلاش کنند تا بتوان در مرحله اجرا به این مهم نائل آمد.
اقتدار اقتصادی در گرو رشد علمی کشور است
وی همچنین با تاکید بر اینکه اقتدار اقتصادی در گرو رشد علمی کشور است، گفت: برای تحقق چشم انداز 20 ساله کشور لازم است در چندین حوزه مهم به اقتدار دست یافت که یکی از مهمترین آنها تحقق اقتدار ملی در زمینه علمی است که خوشبختانه با حمایت همه جانبه تمامی اقشار جامعه در رابطه با انرژی هسته ای و موفقیت های دانشمندان ایرانی در این حوزه فعالیتهای چشمگیری حاصل شده است.
وی افزود: برای اینکه بتوانیم در طول سال و سالهای آتی به اقتدار اقتصادی نیز دست یابیم باید الگوهای اقتصادی خود را با گفتمان های موجود دنیا هماهنگ کرده و تغییرات اساسی در این حوزه ایجاد کنیم.
آجرلو تصریح کرد: اصلاح الگوی مصرف و همت و کار مضاعف طی سالهای گذشته زمینه های لازم برای حرکت جهشی در تمامی موارد را فراهم کرد که امیدواریم با ورود عالمانه تمامی دستگاهها گامی مثبت در جهت تحقق جهاد اقتصادی نیز فراهم شود.
نظر شما